Mornartravel

O nama

PLAN YOUR NEXT VACATION

WITH MORNARTRAVEL

O nama

Turistička agencija Mornar egzistira od 1991. godine na teritoriji Crne Gore. Tajna za konstantni napredak leži upravo u dvadeset tri godine tradicije i iskustva, kao i u profesionalnom timu od deset zaposlenih koji su Vam uvjek na raspolaganju. Agencija je servis velikih tur-operatora, kako u hotelskom, tako i u privatnom smještaju. U mogućnosti smo organizovanja seminara, poslovnih okupljanja i raznoraznih team-buildinga.

Iz godine u godinu trudili smo se da sarađujemo sa što većim brojem tur-operatora iz raznih zemalja: Engleske, Njemačke, Rusije, Italije, Ukrajine, Češke, Mađarske, Rumunije, Belorusije,Hrvatske...

Veliki broj inostranih tur- operatora su prava preporuka budućim poslovnim saradnicima za kvalitet usluga i međusobne saradnje.

Usled mnogobrojnih zahtjeva ino- partnera proširili smo poslovanje otvaranjem poslovnice u Beogradu (01.03.2008.), u kojoj možemo ponuditi veliki broj programa za zimovanja, ljetovanja, krstarenja, programe edukativnog i zabavnog karaktera- posjete evropskim metropolama, kao i dovođenje stranih gostiju u Beograd i Srbiju. Zalažemo se i učestvujemo u usponu domaćeg turizma, iz čega proističu organizacije individualnih putovanja kroz Srbiju (manastirske ture, seoski, planinski, banjski, rekreativni, manifestacioni turizam,... ).

Kod nas možete rezervisati usluge rent-a-car, uplatiti putno i zdravstveno osiguranje.

Nastojaćemo i dalje da u svakom trenutku pružimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu, jer tu smo zbog Vas. Veliki broj zadovoljnih gostiju i partnera je naša najveća preporuka!!!

Korisnička služba

Mornar Travel Montenegro
Petrovac na moru
Crna Gora

e: mornar@t-com.me
t: +382 33 461 410
f: +382 33 461 455